Speciale clubritten

Jaarlijkse Cees Vermeulen Snertrit.

Traditiegetrouw rijden wij in maart de Snertrit, een tocht van ongeveer 70km met achteraf heerlijke snert eten bij onze sponsor Cees Vermeulen Party-service Ondanks de kou en de sterke wind, lieten de Dorstse Trappers zich niet kennen. Goed ingepakt waren de coureurs klaar om de elementen te trotseren en de snert van Cees te verorberen. Cees hartelijk bedankt voor deze heerlijke kop ambachtelijke soep.

Afsluiting van het wielerseizoen

Op de eerste zondag van oktober sluiten wij het wielerjaar af. Dit keer zijn wij te gast op de wielerbaan van de Jonge Renner in Oosterhout. Dankzij de organisatie, Jeroen, Frank en Cees mogen wij daar onze rondjes draaien.

Wij beginnen met een tijdrit voer een ronde van 1.200meter. Met het melkzuur in de benen worden de tijden neergezet.
Het tweede onderdeel is het verrijden van een afvalrace. Nadat er twee rondes gereden zijn valt er elke ronden een renner af. Na 15 ronden weten wij wie de sterkste renner is.
Omdat wij nog niet genoeg van de baan hebben, rijden wij nog 15 ronden, de eerste 5 rijden blijven wij bij elkaar en daarna wordt er de gaskraan open gedraaid. De sprinter laten zich alleen de laatste meters zien.

Na de nodige rondes gereden te hebben mogen wij ons verwennen met de broodjes van Partyservice Vermeulen en kunnen wij terugblikken op een zeer geslaagde afsluiting van het seizoen. Jeroen, Frank en Cees bedankt voor de organisatie en de Jonge Renner danken wij voor hun gastvrijheid.

Op zondag 27 augustus hebben wij traditie getrouw deelgenomen aan de EtapasTour in Oosterhout, de meest bourgondische wielertoertocht van Nederland. Net als voorgaande jaren reden wij deze toertocht op uitnodiging van Partyservice Vermeulen. Het was geweldig weer en wij hebben een heerlijke tocht gereden en lekker gegeten in een geweldige ambiance.
Cees hartelijk bedank voor de uitnodiging en sponsoring.

Onze tweede speciale clubrit is Dorst – Hapert – Dorst.

Dit jaar verreden op maandag 17 april (tweede Paasdag). Ook het weer speelde onze club parten. Met een kans op regen in de ochtend waren er toch 10 leden die het er op waagden. En de weergoden waren ons goed gezind. Na een bewolkt vertrek werd het gaande weg zonniger. Zodat we een gehele droge rit hadden.

 

Onze eerste speciale clubrit is traditioneel de Snertrit. Dit jaar vond die plaats op zondag 19 maart. Regen was voorspelt maar is niet gevallen. Wat wel een grote invloed had op onze rit was de wind.Het was tegen storm aan. Toch hebben 20 leden deze wind getrotseerd en hebben zich te goed gedaan aan de door onze Hoofdsponsor Partyservices Vermeulen aangeboden erwtensoep.

 

 

 

Advertenties