Speciale clubritten

Op zondag 27 augustus hebben wij traditie getrouw deelgenomen aan de EtapasTour in Oosterhout, de meest bourgondische wielertoertocht van Nederland. Net als voorgaande jaren reden wij deze toertocht op uitnodiging van Partyservice Vermeulen. Het was geweldig weer en wij hebben een heerlijke tocht gereden en lekker gegeten in een geweldige ambiance.
Cees hartelijk bedank voor de uitnodiging en sponsoring.

 

Onze eerste speciale clubrit is traditioneel de Snertrit. Dit jaar vond die plaats op zondag 19 maart. Regen was voorspelt maar is niet gevallen. Wat wel een grote invloed had op onze rit was de wind.Het was tegen storm aan. Toch hebben 20 leden deze wind getrotseerd en hebben zich te goed gedaan aan de door onze Hoofdsponsor Partyservices Vermeulen aangeboden erwtensoep.

 

 

Onze tweede speciale clubrit is Dorst – Hapert – Dorst.

Dit jaar verreden op maandag 17 april (tweede Paasdag). Ook het weer speelde onze club parten. Met een kans op regen in de ochtend waren er toch 10 leden die het er op waagden. En de weergoden waren ons goed gezind. Na een bewolkt vertrek werd het gaande weg zonniger. Zodat we een gehele droge rit hadden.

Advertenties