Challenge 2017 – De Tukkers Challenge

CHALLENGE 2017

 

De eerste dag van de Tukkers Challenge zit erop. Vetrokken met regen in Dorst en met zon op de Posbank. Na 224 km komen we met droog weer in Rijssen aan waar ons hotel voor de komende twee nachten gelegen is.

De tweede dag is het weer een stuk beter. We maken een mooie ronden van 250km richting het noorden van Rijssen. We rijden een heel stuk door Duitsland om via het zuid westen weer af te zakken naar Rijssen. Hadden we gisteren nog last van 7 lekke banden. Vandaag zijn het er twee. De bus heeft vandaag wel heel veel moeite om ons de volgens maar dat kan ook niet anders met de vele zandpaden en een spoorwegovergang waar de overgang weg is.

Op de derde en laatste dag gaat het weer richting Dorst. Met een lusje door Duitsland gaat het richting het westen met wind op kop. Gelukkig zijn er nog genoeg goede rijders om iedereen in Dorst over de streep te krijgen.

De laatste trainingsrit zit erop. Met 14 Dorstse Trappers en onze vaste begeleiders Ron en Roel zijn wij naar Scherpenheuvel in België en weer terug naar Dorst gereden. Een zeer mooie tocht die door iedereen goed volbracht is. Wij zijn er klaar voor.

 

Nog even en dan beginnen wij aan de Tukkers Challenge 2017. Nog een paar zaterdagen extra kilometers maken en wij zijn er klaar voor.

Dit jaar rijden we naar het noordoosten, richting de buurt van Deventer om omstreken.

  • Dag 1 is om naar Enschede te rijden. Hoe en waar langs wordt nog bepaald.
  • Dag 2 is bedoeling om vanuit Enschede een grote toer te maken en terug te komen bij het Hotel. Dus we verblijven in één hotel.
  • Dag 3 gaan wij voor een andere route dan op dag 1 terug naar Dorst.

De afstanden per dag zullen maximaal 250 km zijn, waarbij op dag 3 de de minste kilometers gereden worden.

Uiteraard is het doel van deze CHALLENGE het zelfde als de vorige twee:
Als één groep een uitdaging aangaan.
Waarbij het groepsgevoel en samenwerking de bindende factor moet zijn. Om dit te bevorderingen zullen we in het voortraject ook diverse toer/trainingstochten organiseren.

Er rest ons de vraag aan jullie, wie wil er met ons deze CHALLENGE rijden. 

Organisatie: Henk van Gestel, Frank Verwijmeren en Roger Koch

 

Advertenties